Dit is het verschil dat iRobot maakt

Betrouwbaarheid met een uitstekende service: de belofte van iRobot.

We ontwerpen en bouwen duurzame robots die bij u passen, en onze klantenservice staat altijd voor u klaar. Als u ooit hulp nodig hebt, zijn onze deskundige medewerkers van de klantenservice telefonisch of per e-mail beschikbaar om uw robot snel weer aan het werk te zetten.
Welke robot is voor u het meest geschikt?

Twee robots speciaal gebouwd voor een grondige reiniging.

Elk apart zijn ze geweldig. Samen zijn ze nog beter. Of u nu kiest voor een Roomba® robotstofzuiger of een Braava® dweilrobot; uw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben om dag in dag uit moeiteloos schoon te blijven. 
Bundels kopen

Innovaties voor een veelbelovende toekomst

In de afgelopen 30 jaar hebben we producten ontworpen vanuit één overweging: u. Geavanceerde innovaties die uw schoonmaakmethode voorgoed veranderen, zoals de twee borstels voor alle vloertypen en de Dirt Detect™-sensoren van onze Roomba® robotstofzuiger, worden standaard ingebouwd in onze robots. En onze nieuwe app opent een waaier van mogelijkheden waarmee onze huizen slimmer, beter verbonden en meer geautomatiseerd worden - net als wijzelf.
Roomba kopen Braava kopen

Kwaliteit die blijft. Intelligentie die groeit.

Wij van iRobot werken onze software continu bij met de nieuwste technologische en baanbrekende functies1. We sturen deze innovaties direct naar uw robots, zodat ze steeds slimmer worden.
Meer informatie

Uw privacy is onze prioriteit.

Wij doen er alles aan om u de hoogste normen van privacybescherming te bieden, zodat uw gegevens privé en veilig blijven. Ze worden alleen gebruikt om uw gebruikerservaring en de prestaties van uw robot te verbeteren.
1De eigenschappen verschillen per model.