Världens bästa robotdammsugare

En serie med banbrytande teknik och maximerad kantdesign städar långt in i hörnen och längs kanterna, kartlägger ditt hem och tömmer sig själv. Det är vår smartaste och mest kraftfulla robotdammsugare någonsin.

Koop de Roomba® s-serie

Geavanceerde technologie voor grondig schoonmaken.

Ontworpen om meer te doen. Meer zuigkracht zorgt dat stof en vuil effectief worden verwijderd. Dankzij de Imprint™-technologie kunnen de s9/s9+-robotstofzuigers zelf leren, uw huis in kaart brengen en bepalen wat de beste manier van schoonmaken is. Bovendien leegt de Roomba® s9+-robotstofzuiger zijn eigen opvangbak, zodat u wekenlang niet meer aan stofzuigen hoeft te denken.

Een schoon huis op een slimmere manier.

Maak schoon hoe, waar en wanneer u dat wilt. Met Imprint® Smart Mapping kunt u bepalen welke kamers worden schoongemaakt en wanneer, zodat het stofzuigen precies in uw schema past. Vertel uw robot weg te blijven uit bepaalde ruimten of van bepaalde voorwerpen met Vermijdzones. 

Zuigt snel onverwacht vuil op

Als er kruimels op de vloer morsen terwijl u snel de deur uit moet, kunt u eenvoudig tegen de Roomba® s9+-robot zeggen dat de eetkamer onmiddellijk moet worden schoongemaakt met Alexa of de spraakassistent van Google.

Technologie die meegaat met de tijd

Geleverd met geavanceerde hardware die u vandaag de intelligente functies levert waar u van houdt, maar ook in de toekomst de nieuwste ontwikkelingen bijhoudt met software-updates die de functionaliteit in de loop van de tijd verbeteren.

Hoeken, randen en alles daartussenin.

PerfectEdge™-technologie met onze nieuwe hoekborstel voor optimaal schoonmaken tot diep in hoeken en vlak langs randen.

Pollen en schimmelsporen onderschept.

Met een anti-allergenensysteem wordt 99% van alle pollen en schimmelsporen onderschept en vastgehouden gedurende het hele traject van de robot naar de Clean Base, zonder dat er allergenen ontsnappen en weer in de lucht terechtkomen.

Weet waar hij is geweest en wat er nog moet worden schoongemaakt.

De vSLAM®-technologie werkt met een optische sensor. Hiermee worden per seconde meer dan 230.400 datapunten verzameld, waarmee de robot een nauwkeurige kaart van zijn omgeving samenstelt. Zo weet hij altijd waar hij zich bevindt, waar hij al is geweest en waar hij nog moet schoonmaken.

Welk product is geschikt voor u?

Help me kiezen

Bij elke aankoop op iRobot.nl

Gratis verzending van robotbestellingen
Niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen
2 jaar beperkte garantie