De meest geavanceerde robotstofzuiger ter wereld

Maak kennis met de Roomba® s9+-robotstofzuiger. Deze robot is uitgerust met een reeks baanbrekende technologieën die zijn ingebouwd in een gloednieuw ontwerp. Hij maakt schoon tot diep in hoeken en langs alle randen, brengt uw huis in kaart en leegt bovendien zijn eigen opvangbak. Het is onze slimste en krachtigste robotstofzuiger tot nu toe.

Koop de Roomba® s-serie

Geavanceerde technologie voor grondig schoonmaken.

Ontworpen om meer te doen. Meer zuigkracht zorgt dat stof en vuil effectief worden verwijderd. Dankzij de Imprint™-technologie kunnen de s9/s9+-robotstofzuigers zelf leren, uw huis in kaart brengen en bepalen wat de beste manier van schoonmaken is. Bovendien leegt de Roomba® s9+-robotstofzuiger zijn eigen opvangbak, zodat u wekenlang niet meer aan stofzuigen hoeft te denken.

Hoeken, randen en alles daartussenin.

PerfectEdge™-technologie met onze nieuwe hoekborstel voor optimaal schoonmaken tot diep in hoeken en vlak langs randen.

Pollen en schimmelsporen onderschept.

Met een anti-allergenensysteem wordt 99% van alle pollen en schimmelsporen onderschept en vastgehouden gedurende het hele traject van de robot naar de Clean Base, zonder dat er allergenen ontsnappen en weer in de lucht terechtkomen.

Weet waar hij is geweest en wat er nog moet worden schoongemaakt.

De vSLAM®-technologie werkt met een optische sensor. Hiermee worden per seconde meer dan 230.400 datapunten verzameld, waarmee de robot een nauwkeurige kaart van zijn omgeving samenstelt. Zo weet hij altijd waar hij zich bevindt, waar hij al is geweest en waar hij nog moet schoonmaken.

Blijft binnen de grenzen

Vermijdzones stelt u in staat schoon te maken met extra controle, waarbij uw robot actief de gebieden vermijdt waarvan u zegt dat hij daar niet mag komen, zoals van voederbakken en speelgoed. Stel Vermijdzones eenmaal in en deze worden dan toegepast voor alle toekomstige schoonmaaktaken.

Welk product is geschikt voor u?

Help me kiezen

Bij elke aankoop op iRobot.nl

Gratis verzending van robotbestellingen
Niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen
2 jaar beperkte garantie