Onze nieuwste robotstofzuiger: de Roomba® j7+-robotstofzuiger.

Zuigt de kruimels op, laat kabels liggen.

De Roomba® j7+-robotstofzuiger is uitgerust met PrecisionVision-navigatie om objecten in realtime te leren kennen en herkennen. Daardoor weet de stofzuiger precies dat hij ontlasting van huisdieren en oplaadkabels moet laten liggen.

Het leven kan rommelig zijn. Deze robotstofzuiger is erop voorbereid.

Een perfecte combi van kracht, nauwkeurigheid en prestaties.

Rommel vormt geen enkel probleem voor het krachtige 3-staps schoonmaaksysteem van de Roomba® j7+ robotstofzuiger. Binnenin zit de tienvoudige zuigkracht1 met unieke dubbele (rubberen) borstels voor alle vloertypen en een borsteltje voor randen en hoeken dat vuil weghaalt bij muren en in hoeken.

Gaat waar het nodig is, mijdt plekken waar het niet nodig is.

Dankzij de speciale Dirt Detect™-sensoren, exclusief ontwikkeld door iRobot, wordt er extra grondig schoongemaakt op de plaatsen die dat het hardst nodig hebben, zoals de veelgebruikte plekken in uw huis.

Hij maakt schoon, zodat u verder kunt

Als u haastig de deur uit moet en rommel of kruimels onder de keukentafel opmerkt, kunt u de Roomba® j7+-robotstofzuiger via uw iRobot Home-app of uw spraakassistent² opdracht geven om die plek meteen schoon te maken zodat u er geen omkijken meer naar hebt.

Zo slim dat hij anticipeert op vuil.

De Roomba j7+-robotstofzuiger zorgt voor een krachtige schoonmaak die volledig in uw routine past. Hij kent alle kamers en kent de tijden waarop u wilt schoonmaken, zoals in de keuken na het ontbijt, en doet op basis daarvan persoonlijke suggesties.

Roomba®-robotstofzuigers van de j-serie

Onze nieuwste robotstofzuiger leert niet alleen uw huis kennen, maar reageert er zelfs op.

NIEUW

Roomba® j7+-robotstofzuiger

NIEUW

Roomba® j7+-robotstofzuiger

Dankzij de Clean Base automatische vuilafvoer waarmee de Roomba j7+-robotstofzuiger automatisch zijn opvangbak leegt, hebt u tot 60 dagen lang geen omkijken meer naar het stofzuigen.

€ 999,00

Gratis verzending bij elke bestelling van een robot

Koop nu
NIEUW

Roomba® j7-robotstofzuiger

NIEUW

Roomba® j7-robotstofzuiger

Herkent en vermijdt obstakels zoals ontlasting van huisdieren en oplaadkabels om de hele klus te kunnen klaren.

€ 779,00

Gratis verzending bij elke bestelling van een robot

Koop nu

Krachtige schoonmaak, geen inspanning vereist

Zet stofzuigen uit uw hoofd, maandenlang.

U hoeft tot 60 dagen lang geen stof en vuil aan te raken, omdat de Roomba j7+-robotstofzuiger automatisch wordt geleegd met de Clean Base automatische vuilafvoer.

Kom thuis en tref een schone vloer aan.

U merkt hoe schoon het is, maar hoeft nooit schoon te maken wanneer u de Roomba® j7+ robotstofzuiger met behulp van iRobot Genius zo instelt dat deze begint met stofzuigen wanneer u vertrekt en stopt wanneer u thuiskomt. 

Voor een volledige schoonmaakbeurt.

Als de accu bijna leeg is, gebruikt de robot de functie voor slim opladen en hervatten zodat deze automatisch wordt opgeladen tot precies het laadniveau dat nodig is om de taak te voltooien. Daarna gaat de stofzuiger verder vanaf het punt waar hij was gebleven.

Schoonmaken op maat. Veilig en gegarandeerd schoon.

iRobot streeft ernaar u de hoogste normen op het gebied van privacybescherming te bieden. Uw gegevens zijn beveiligd en worden alleen gebruikt om uw ervaring en de prestaties van uw robot te verbeteren. 

Welk product is geschikt voor u?

Help me kiezen Vergelijk producten

Bij elke aankoop op iRobot.nl

Gratis verzending vanaf € 50
Niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen
Uw privacy is onze prioriteit
2 jaar beperkte garantie
Attente klantenservice

1 Vergeleken met een schoonmaaksysteem uit de Roomba® 600-serie. 

2 Werkt met apparaten die geschikt zijn voor Google Assistant en Alexa. Alexa en alle bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of haar gelieerde ondernemingen. Google is een handelsmerk van Google LLC.