Verander de manier waarop u schoonmaakt voor altijd.

De Roomba® i7+ laat u bepalen welke ruimtes moeten worden schoongemaakt en wanneer en maakt zichzelf leeg, zodat u zich wekenlang niet bezig hoeft te houden met stofzuigen.

Koop de Roomba® i-serie

Wekenlang geen omkijken naar stofzuigen.

De Clean Base™ automatische vuilafvoer tilt gemak naar een hoger niveau: de robot leegt zichzelf automatisch in een afgesloten zak met ruimte voor 30 opvangbakken vol vuil, zodat uw huis goed wordt gestofzuigd en u daar wekenlang geen omkijken naar heeft.

Een schoon huis op een slimmere manier.

Met de baanbrekende Imprint™-technologie bouwen we aan een wereld waarin robots op een intelligente manier met elkaar en met andere met internet verbonden apparaten in uw huis communiceren. Het is niet alleen ons doel om een huis te creëren dat slimmer is, het is ons doel om een huis te creëren dat voor zichzelf zorgt.

Blijft binnen de grenzen

Vermijdzones stelt u in staat schoon te maken met extra controle, waarbij uw robot actief de gebieden vermijdt waarvan u zegt dat hij daar niet mag komen, zoals van voederbakken en speelgoed. Stel Vermijdzones eenmaal in en deze worden dan toegepast voor alle toekomstige schoonmaaktaken.

Eén hecht team van twee rubberborstels.

Als het om een grondige schoonmaak gaat, vormen de dubbele rubberborstels voor alle vloertypen het geheim. Ze hebben een uniek ontwerp met rubberen loopvlakken die contact houden met verschillende vloeroppervlakken, zodat alles wordt verwijderd, van kleine stofdeeltjes tot grotere vlokken, snippers en kruimels.

Weet waar hij is geweest en wat er nog moet worden schoongemaakt.

De vSLAM®-technologie werkt met een optische sensor. Hiermee worden per seconde meer dan 230.400 datapunten verzameld, waarmee de robot een nauwkeurige kaart van zijn omgeving samenstelt. Zo weet hij altijd waar hij zich bevindt, waar hij al is geweest en waar hij nog moet schoonmaken.

Ontworpen met uw huisdieren in gedachten.

Honden verliezen haren. Katten verspreiden kattenbakvulling door het hele huis. Onze robots weten daar wel raad mee. De dubbele rubber borstels voor alle vloertypen maken huisdierhaar los, tillen het op en verwijderen het van uw vloeren. Het geavanceerde filtersysteem onderschept 99% van de allergenen van schimmels, pollen, huisstofmijt en honden- en kattenallergenen.

Welk product is geschikt voor u?

Help me kiezen

Bij elke aankoop op iRobot.nl

Gratis verzending van robotbestellingen
Niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen
2 jaar beperkte garantie