Vergeet maandenlange zuigbeurten.

De Roomba® i7 + robotstofzuiger levert gemak op hoog niveau. U zuigt rommel in een oogwenk op en die automatisch terechtkomt in een AllergenLock stofzak die 60 dagen vuil, stof en haar kan bevatten.

Koop de Roomba® i-serie

Exclusieve bundels voor iRobot kopen

Ontworpen met uw huisdieren in gedachten.

Honden verliezen haren. Katten verspreiden kattenbakvulling door het hele huis. Onze robots weten daar wel raad mee. De dubbele rubber borstels voor alle vloertypen maken huisdierhaar los, tillen het op en verwijderen het van uw vloeren. Het geavanceerde filtersysteem onderschept 99% van de allergenen van schimmels, pollen, huisstofmijt en honden- en kattenallergenen.

Wekenlang geen omkijken naar stofzuigen.

De Clean Base™ automatische vuilafvoer tilt gemak naar een hoger niveau: de opvangbak wordt automatisch geleegd in een Anti-allergenen stofzak met ruimte voor 60 dagen vuil, stof en haar.

Een schoon huis op een slimmere manier.

Maak schoon hoe, waar en wanneer u dat wilt. Met Imprint® Smart Mapping kunt u bepalen welke kamers worden schoongemaakt en wanneer, zodat het stofzuigen precies in uw schema past. Vertel uw robot weg te blijven uit bepaalde ruimten of van bepaalde voorwerpen met Vermijdzones. 

Zuigt snel onverwacht vuil op

Als u kruimels op de vloer ziet terwijl u snel de deur uit moet, kunt u eenvoudig tegen de Roomba®-robot uit de i-serie zeggen dat de eetkamer onmiddellijk moet worden schoongemaakt met Alexa of de spraakassistent van Google.

Technologie die meegaat met de tijd

Geleverd met geavanceerde hardware die u vandaag de intelligente functies levert waar u van houdt, maar ook in de toekomst de nieuwste ontwikkelingen bijhoudt met software-updates die de functionaliteit in de loop van de tijd verbeteren.

Eén hecht team van twee rubberborstels.

Als het om een grondige schoonmaak gaat, vormen de dubbele rubberborstels voor alle vloertypen het geheim. Ze hebben een uniek ontwerp met rubberen loopvlakken die contact houden met verschillende vloeroppervlakken, zodat alles wordt verwijderd, van kleine stofdeeltjes tot grotere vlokken, snippers en kruimels.

Weet waar hij is geweest en wat er nog moet worden schoongemaakt.

De vSLAM®-technologie werkt met een optische sensor. Hiermee worden per seconde meer dan 230.400 datapunten verzameld, waarmee de robot een nauwkeurige kaart van zijn omgeving samenstelt. Zo weet hij altijd waar hij zich bevindt, waar hij al is geweest en waar hij nog moet schoonmaken.

Welk product is geschikt voor u?

Help me kiezen

Bij elke aankoop op iRobot.nl

Gratis verzending van robotbestellingen
Niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen
2 jaar beperkte garantie