Grote zuigkracht en een grondige reiniging.

De krachtige en complete Roomba e-serie, die is uitgerust met dubbele rubberborstels voor alle vloertypen, verhoogde zuigkracht* en een uiterst efficiënt filter, zorgt voor een complete reiniging.

*Vergeleken met het AeroVac™-systeem van de 600-serie

Koop de Roomba® e-serie

Roomba® e6

Robotstofzuiger

Roomba® e6

Robotstofzuiger

De Roomba® e6-robotstofzuiger maakt gebruik van dubbele rubber borstels voor alle vloertypen en een krachtig zuigsysteem om alles, van klein stof tot grotere kruimels en snippers, van uw vloer te verwijderen. Responsieve navigatie en de DirtDetect™-technologie zorgen ervoor dat de robotstofzuiger zich slim door ruimtes beweegt, zodat u dag en dag uit kunt genieten van een schoon huis.

€ 499,99

Gratis verzending bij elke bestelling van een robot

Nu kopen

Ontworpen met uw huisdieren in gedachten.

Honden verliezen haren. Katten verspreiden kattenbakvulling door het hele huis. Onze robots weten daar wel raad mee. De dubbele rubber borstels voor alle vloertypen maken huisdierhaar los, tillen het op en verwijderen het van uw vloeren. Het geavanceerde filtersysteem onderschept 99% van de allergenen van schimmels, pollen, huisstofmijt en honden- en kattenallergenen.

Eén hecht team van twee rubber borstels.

Als het om een grondige schoonmaak gaat, vormen de dubbele rubber borstels voor alle vloertypen het geheim. Ze hebben een uniek ontwerp met rubberen loopvlakken die contact houden met verschillende vloeroppervlakken, zodat alles wordt verwijderd, van kleine stofdeeltjes tot grotere vlokken, snippers en kruimels.

Grote zuigkracht voor een grondige reiniging.

De dubbele rubber borstels voor alle vloertypen pakken het vuil op, het krachtige zuigsysteem zuigt alles op en het zeer efficiënte filter houdt stof en kleine deeltjes vast en dit krachtige systeem zorgt voor een complete reiniging.

Detecteert en elimineert vuil.

DirtDetect™-sensoren maken uw robot opmerkzaam op plekken met meer vuil in uw huis, waarna de robot deze extra grondig reinigt, zodat ook die delen van uw huis waar veel gelopen wordt, even schoon blijven als de rest van het huis.

*Robot detecteert vuil bij het oppakken

Kan schoongespoeld worden.

De opvangbak is afwasbaar, dus het schoonhouden van uw robot is eenvoudiger dan ooit.

Welk product is geschikt voor u?

Help me kiezen Vergelijk producten

Bij elke aankoop op iRobot.nl

Gratis verzending vanaf € 50
Niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen
2 jaar beperkte garantie

Uw privacy is onze prioriteit

Attente klantenservice