Leef vrij van rommelige afleidingen.

Koop de Roomba® 600-serie

Roomba® 698

Robotstofzuiger

Roomba® 698

Robotstofzuiger

De Roomba® 698-robotstofzuiger met Wi-Fi®-verbinding maakt gebruik van een 3-staps schoonmaaksysteem en twee borstels voor alle vloertypen om uw vloeren grondig schoon te maken.

€ 329,00

Gratis verzending bij elke bestelling van een robot

Nu kopen

Twee borstels die samen een ijzersterk team vormen.

De twee borstels voor alle vloertypen werken samen om stof, vuil en grotere kruimels, snippers en deeltjes op te nemen om uw vloeren grondig schoon te maken. De eerste borstel maakt stof, vuil en dierenharen los van vloeren en tapijten en trekt ze naar binnen en de tweede borstel zorgt dat alles in het zuigkanaal terecht komt.

Vuil en stof kunnen zich niet verbergen.

Het 3-staps schoonmaaksysteem pakt de boel grondig aan als het gaat om vuil en stof. Met twee borstels voor alle vloertypen en een speciaal ontworpen zijborstel voor hoeken en randen is geen kruimel veilig.

Heeft geen tijd nodig om zich aan te passen.

De zelfinstellende schoonmaakkop past zijn hoogte automatisch aan om te zorgen dat de twee borstels voor alle vloertypen in nauw contact blijven met verschillende vloeroppervlakken en direct contact maken met zowel tapijten als harde vloeren.

Detecteert en elimineert vuil.

DirtDetect™-sensoren maken uw robot opmerkzaam op plekken met meer vuil in uw huis, waarna de robot deze extra grondig reinigt, zodat ook die delen van uw huis waar veel gelopen wordt, even schoon blijven als de rest van het huis.

*Robot detecteert vuil bij het oppakken

Schoonmaken in alle hoeken en gaten.

De zijborstel voor hoeken en randen die onder een hoek van 27 graden is geplaatst, is speciaal ontworpen om vuil weg te vegen langs randen en uit hoeken.

Welk product is geschikt voor u?

Help me kiezen Vergelijk producten

Bij elke aankoop op iRobot.nl

Gratis verzending vanaf € 50
Niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen
2 jaar beperkte garantie

Uw privacy is onze prioriteit

Attente klantenservice