Als het niet van iRobot® is, is het geen Roomba®

Tientallen jaren van baanbrekende innovatie en engineering. Dat is wat Roomba® robotstofzuiger maakt.

Roomba® -stofzuigers

Onze slimste, krachtigste robotstofzuiger tot nu toe.

Roomba® s-serie
Vanaf € 1.199,99

Leert uw woning kennen, brengt deze in kaart en past zich eraan aan. Leegt zichzelf automatisch.

Roomba® i-serie
Vanaf € 699,99

Krachtige prestaties. Brengt een hele verdieping van uw huis in kaart om schoon te maken.

Roomba® 900-serie
Vanaf € 499,99

Speciaal ontworpen voor huizen met huisdieren.

Roomba® e-serie
Vanaf € 399,99

Onze bestverkopende robotstofzuiger is nu slimmer dan ooit.

Roomba® 600-serie
Vanaf € 249,99

Het verschil dat iRobot® maakt

Grensverleggend op het gebied van stofzuigen

Clean Base™ automatische vuilafvoer

De Clean Base™ automatische vuilafvoer tilt gemak naar een hoger niveau: de robot leegt zichzelf automatisch in een wegwerpzak met ruimte voor 30 opvangbakken vol vuil, zodat u wekenlang niet aan stofzuigen hoeft te denken.

Imprint™-technologie

Met de baanbrekende Imprint™-technologie bouwen we aan een wereld waarin robots op een intelligente manier met elkaar en met andere met internet verbonden apparaten in uw huis communiceren. Het is niet alleen ons doel om een huis te creëren dat slimmer is, het is ons doel om een huis te creëren dat voor zichzelf zorgt.

Dubbele rubberborstels voor alle vloertypen

Als het om een grondige schoonmaak gaat, vormen de dubbele rubber borstels voor alle vloertypen het geheim. Ze hebben een uniek ontwerp met rubberen loopvlakken die contact houden met verschillende vloeroppervlakken, zodat alles wordt verwijderd, van kleine stofdeeltjes tot grotere vlokken, snippers en kruimels.

vSLAM®-technologie

De vSLAM®-technologie werkt met een optische sensor. Hiermee worden per seconde meer dan 230.400 datapunten verzameld, waarmee de robot een gedetailleerde kaart van de omgeving samenstelt. Zo weet hij altijd waar hij zich bevindt, waar hij al is geweest en waar hij nog moet schoonmaken.

Grensverleggend is standaard.

Een complete set sensoren

Navigeert op een intelligente manier door uw huis. Een set intelligente sensoren leidt de Roomba®-robotstofzuiger door uw hele woning, langs muren, rond meubilair en onder banken en bedden om de vloeren grondig schoon te maken.

3-staps schoonmaaksysteem

Stof en vuil kunnen zich niet verbergen voor het gepatenteerde 3-staps schoonmaaksysteem. Met een speciaal ontworpen zijborstel voor hoeken en randen, twee borstels voor alle vloertypen en een krachtig zuigsysteem wordt alles aangepakt, van kleine deeltjes tot grotere kruimels, vlokken en snippers op uw tapijten en harde vloeren.

DirtDetect™-technologie

Verwijdert vuil op plekken waar veel gelopen wordt. DirtDetect™-sensoren maken uw robot attent op plekken waar zich meer vuil verzamelt, zoals de plekken in uw huis waar veel gelopen wordt, zodat deze extra grondig worden schoongemaakt.

Twee borstels voor alle vloertypen

Roomba®-robots gebruiken de twee borstels voor alle vloertypen om uw vloeren grondig schoon te maken. Eén borstel maakt het vuil los en de andere draait in tegengestelde richting om het vuil op te pakken en naar binnen te werken.

Welk product is geschikt voor u?

Help me kiezen

Ontworpen met uw huisdieren in gedachten.

Honden verliezen haren. Katten verspreiden kattenbakvulling door het hele huis. Onze robots weten daar wel raad mee. De dubbele rubber borstels voor alle vloertypen maken het huisdierhaar los, tillen het op en verwijderen het van uw vloeren. Het geavanceerde filtersysteem onderschept 99% van de allergenen van schimmels, pollen, huisstofmijt en honden- en kattenallergenen.

Twee robots die speciaal zijn gebouwd voor een grondige reiniging.

Solo geweldig. Samen nog beter. Of u nu kiest voor een Roomba® robotstofzuiger of een Braava® dweilrobot⁠, uw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben, zodat u ze dag in dag uit moeiteloos schoon houdt.

Bij elke aankoop op iRobot.nl

Gratis verzending van robotbestellingen
Niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen
2 jaar beperkte garantie