Roomba® i7-robotstofzuiger met wifi-verbinding

Artikelnr. I715840 i715840
€ 679,00
5 out of 5 Customer Rating
De robotstofzuiger met wifi-verbinding analyseert je huis en maakt schoon wanneer en waar je wilt, zelfs het specifieke gebied in de buurt van je bank.
vinkje
Maakt rommel doelgericht schoon
vinkje
Leert en brengt in kaart
vinkje
10x krachtiger zuigsysteem*
vinkje
Integratie van spraakassistent**
vinkje
Gerichte schoonmaak met DiRT Detect™-technologie
Roomba® i7-robotstofzuiger met wifi-verbinding
Artikelnr. I715840 i715840
€ 679,00
5 out of 5 Customer Rating
Gratis verzending voor alle bestellingen, inclusief robots, gemaakt met standaardverzendkosten. -
Gratis verzending voor alle bestellingen, inclusief robots, gemaakt met standaardverzendkosten.
Beschikbaarheid:
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschikbaarheid:
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Wat maakt de i7/i7+ beter?
i7 met Alexa
Maakt vuile plekken schoon op het moment dat het gebeurt

Kruimels opzuigen is nu net zo eenvoudig als zeggen: “Roomba, maak schoon onder de keukentafel”. Met een eenvoudig verzoek aan je spraakassistent* of via de iRobot Home-app kan de Roomba® i7/i7+ robotstofzuiger het vuil meteen opruimen wanneer het ontstaat. Maak die plek meteen schoon en het is klaar. Deze intuïtieve ervaring is alleen mogelijk met iRobot.

*Werkt met apparaten die geschikt zijn voor Google Assistant en Alexa.
Alexa en alle bijbehorende logo's zijn handelsmerken van  Amazon.com of haar gelieerde ondernemingen. Google is een handelsmerk van Google LLC

i7 vermijdzone
Maakt schoon hoe, wanneer en waar je dat wilt
Houd de meest rommelige delen van je huis netjes en laat de lastige plekken met rust. Dankzij Smart Mapping kent de Roomba® i7/i7+ robotstofzuiger het hele huis, van de keuken tot de woonkamer. Je kunt schoonmaakzones creëren om op die plekken te laten schoonmaken waar dat het hardst nodig is. Als je vermijdzones instelt, vermijdt de Roomba® i7/i7+ robotstofzuiger bepaalde plekken, zoals de eet- of drinkbak van je huisdier.
i7 zak
Automatisch en zelfstandig leegmaken van de bak met een gesloten zaksysteem
Dankzij de Clean Base® automatische vuilafvoer (afzonderlijk verkocht voor de i7) waarmee de Roomba® i7+ robotstofzuiger automatisch zijn opvangbak leegt, heb je tot 60 dagen lang geen omkijken meer naar het stofzuigen. Afgesloten stofzakken vangen 99% van alle pollen en schimmels op. Stof blijft uit het zicht en je handen blijven schoon.

De i7/i7+ nader bekeken

Wij maken professioneel schoon

Valt rommel aan met ons krachtige, eigen schoonmaaksysteem.

Valt rommel aan met ons krachtige, eigen schoonmaaksysteem.

Het krachtige 3-staps schoonmaaksysteem biedt 10x meer zuigkracht*, een borstel voor randen en hoeken die langs muren en hoeken schoonmaakt, en dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen die niet verstrikt raakt in haar van huisdieren.

*Vergeleken met een schoonmaaksysteem uit de Roomba® 600-serie

1/4
Maakt vuilere plekken grondiger schoon.

Maakt vuilere plekken grondiger schoon.

Alleen iRobot biedt Dirt Detect™-technologie om de extra vuile plekken aan te pakken, zoals de veelgebruikte plaatsen in jouw huis.

2/4
Loopt niet vast. Zorgt dat de klus wordt geklaard.

Loopt niet vast. Zorgt dat de klus wordt geklaard.

Dankzij een complete reeks geavanceerde sensoren kan deze robot onder en rond meubels en langs randen navigeren, terwijl afgronddetectie voorkomt dat hij van de trap valt.

3/4
Het perfecte schoonmaakteam

Het perfecte schoonmaakteam

Schrap stofzuigen en dweilen allebei maar van je takenlijstje. Dankzij de Imprint® Link-technologie kunnen jouw Roomba® i7/i7+ robotstofzuiger en de Braava jet® m6 dweilrobot samenwerken om eerst te stofzuigen en vervolgens te dweilen. Deze perfecte volgorde zorgt voor een uitgebreide schoonmaak van je vloeren, zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen.

4/4

iRobot OS zorgt ervoor dat je robot meer kan

Een schoonmaak speciaal voor jou

Een schoonmaak speciaal voor jou

Je kunt je concentreren op je drukke planning en vertrouwen op de intelligentie van de Roomba® i7/i7+ robotstofzuiger voor het schoonmaken. Het apparaat leert waar en wanneer je normaal schoonmaakt en biedt persoonlijke planningen. Hij geeft zelfs suggesties voor extra schoonmaken tijdens het hooikoortsseizoen of bij het verharen van huisdieren.

1/3
Voorzien van krachtige intelligentie

Voorzien van krachtige intelligentie

Voor een grondige, efficiënte schoonmaak leert de Roomba® i7/i7+ robotstofzuiger de indeling van je huis om Smart Maps te creëren. Deze kaarten worden gebruikt om in nette banen schoon te maken en te onthouden waar de robot was gebleven toen de accu bijna leeg was. Met de gepatenteerde functie Opladen en hervatten laadt hij zichzelf voldoende op om de taak af te maken en snel terug te keren naar de plek waar hij was gebleven.

2/3
Ingesteld op automatisch schoonmaken terwijl je er niet bent

Ingesteld op automatisch schoonmaken terwijl je er niet bent

Met iRobot OS kunt je ervoor kiezen om je robot zo in te stellen dat deze gaat schoonmaken wanneer je weggaat en stopt wanneer je thuiskomt. Je merkt dus alleen maar dat er is schoongemaakt, maar niets van het schoonmaken.

3/3

Wij geven om jou

Kwaliteit die blijft. Intelligentie die groeit.

Kwaliteit die blijft. Intelligentie die groeit.

Jouw robot wordt steeds slimmer dankzij voortdurende upgrades van de software, met de nieuwste technologie en baanbrekende functies, dankzij iRobot OS.

1/3
Houd je huis schoon en je gegevens veilig

Houd je huis schoon en je gegevens veilig

iRobot-klanten verwelkomen onze robots in hun huis en kunnen zo genieten van een veilige en effectieve schoonmaak. Ons respect voor je persoonlijke ruimte strekt zich uit van fysiek tot virtueel door alleen de hoogste standaarden voor gegevensbeveiliging te gebruiken: iRobot gebruikt altijd de hoogste standaarden voor gegevenscodering, ondersteund door onze belofte om je informatie veilig te houden. iRobot gebruikt de gegevens alleen om een betere ervaring te bieden en de robots van de gebruikers te helpen optimaal te presteren.

2/3
Ruim 30 jaar expertise en continue innovatie op het gebied van robotica

Ruim 30 jaar expertise en continue innovatie op het gebied van robotica

iRobot biedt ruim 30 jaar expertise en innovatie op het gebied van robotica en heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen huishoudrobots verkocht. De belofte van iRobot heeft geleid tot betrouwbaarheid en een responsieve service. Als je ooit hulp nodig hebt, maken wij het je gemakkelijk met speciaal opgeleide klantenservicemedewerkers die telefonisch of per e-mail beschikbaar zijn om je vragen te beantwoorden.

3/3
iRobot® Roomba® i7-robotstofzuiger
Wat zit er in de doos
  • 1 Roomba® i7
  • 1 Home Base-laadstation
  • 1 netsnoer
  • 1 extra filter
  • 1 extra zijborstel

A. Het krachtige zuigsysteem levert 10x meer zuigkracht* voor betere schoonmaakprestaties. Premium 3-staps schoonmaaksysteem verwijdert het vuil en de haren die je ziet. En de allergenen en stofdeeltjes die je niet ziet. (Vergeleken met de Roomba® 600 serie.)

De Roomba® i7 robot leert elke kamer kennen, brengt deze in kaart en past zich eraan aan met behulp van Imprint® Smart Mapping-technologie, zodat je de controle houdt over waar en wanneer er schoongemaakt moet worden.

A: Nee. De afwasbare opvangbak moet met de hand met warm water worden schoongespoeld. Belangrijk: Verwijder het filter voordat je de opvangbak schoonspoelt. Laat de opvangbak volledig drogen voordat je het filter opnieuw installeert.

Waarom kopen via iRobot.nl
 
Gratis verzending vanaf €50
 
Niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen
 
2 jaar beperkte garantie
 
Attente klantenservice

Blijf op de hoogte

Voer je e-mailadres in om op de hoogte te blijven over dit product

Door hier te klikken en je in te schrijven ga je akkoord met het