Braava® zorgt voor het dweilen. U geniet van het leven.

Moeten uw hardhouten of stenen vloeren of tegenvloeren worden gedweild? Met de Braava® zit u goed. Speciale pads voor droog afnemen en nat dweilen zorgen ervoor dat uw vloeren fris en schoon blijven, terwijl u daar nauwelijks meer iets voor hoeft te doen.

Braava®-dweilrobots

De ultieme dweilrobot. Ideaal voor meerdere kamers en grote ruimtes.

NIEUW
Braava jet® m-serie
€ 699,99

Grondig dweilen in keukens en badkamers.

Braava jet® 200-serie
Vanaf € 249,99

Een complete reiniging voor grote ruimtes.

Braava® 300-serie
€ 349,99

Het verschil dat iRobot® maakt

Grensverleggend op het gebied van stofzuigen

Clean Base™ automatische vuilafvoer

De Clean Base™ automatische vuilafvoer tilt gemak naar een hoger niveau: de robot leegt zichzelf automatisch in een wegwerpzak met ruimte voor 30 opvangbakken vol vuil, zodat u wekenlang niet aan stofzuigen hoeft te denken.

Imprint™-technologie

Met de baanbrekende Imprint™-technologie bouwen we aan een wereld waarin robots op een intelligente manier met elkaar en met andere met internet verbonden apparaten in uw huis communiceren. Het is niet alleen ons doel om een huis te creëren dat slimmer is, het is ons doel om een huis te creëren dat voor zichzelf zorgt.

Dubbele rubberborstels voor alle vloertypen

Als het om een grondige schoonmaak gaat, vormen de dubbele rubber borstels voor alle vloertypen het geheim. Ze hebben een uniek ontwerp met rubberen loopvlakken die contact houden met verschillende vloeroppervlakken, zodat alles wordt verwijderd, van kleine stofdeeltjes tot grotere vlokken, snippers en kruimels.

vSLAM®-technologie

De vSLAM®-technologie werkt met een optische sensor. Hiermee worden per seconde meer dan 230.400 datapunten verzameld, waarmee de robot een gedetailleerde kaart van de omgeving samenstelt. Zo weet hij altijd waar hij zich bevindt, waar hij al is geweest en waar hij nog moet schoonmaken.

Basisbeginselen van Braava®

Basisbeginselen van Braava®

Gebruiksvriendelijk

Het bevestigen van een Braava®-reinigingspad is een fluitje van een cent. Voeg water toe. Druk gewoon op CLEAN!

Maakt schoon zoals u dat zelf zou doen

Speciaal ontworpen om te dweilen zoals u dat zelf zou doen. Braava®-dweilrobots zijn klaar voor de taak. Deze dweilrobots, die zijn uitgerust met een reeks gespecialiseerde reinigingsfuncties, zijn helemaal gericht op het schoonhouden van vloeren.

Meerdere vloertypen

Of het nu gaat om hardhouten vloeren, tegelvloeren of stenen vloeren, de Braava®-dweilrobot gaat het vuil te lijf en zorgt elke dag weer voor frisse en schone vloeren.

Optimaal ontwerp voor randen en hoeken

Met zijn optimale ontwerp voor randen en hoeken en gestroomlijnde, vierkante vorm komt deze robot in alle hoeken en op alle moeilijk bereikbare plaatsen, zodat u dat niet hoeft te doen.

Welk product is geschikt voor u?

Help me kiezen
iRobot's Roomba s9 and Braava m6 teaming

Twee robots die speciaal zijn gebouwd voor een grondige reiniging.

Solo geweldig. Samen nog beter. Of u nu kiest voor een Roomba® robotstofzuiger of een Braava® dweilrobot⁠, uw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben, zodat u ze dag in dag uit moeiteloos schoon houdt.

Bij elke aankoop op iRobot.nl

Gratis verzending van robotbestellingen
Niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen
2 jaar beperkte garantie