iRobot-producten zijn bij de volgende detailhandelaren verkrijgbaar:

   
   
   
   
   


Erkende verkopers en wederverkopers

Als u een iRobot-product koopt, investeert u in uw huis. Rechtstreeks kopen bij iRobot, via onze site, ons callcenter, of bij erkende verkopers of wederverkopers is de enige manier om zeker te weten dat de producten die u koopt uw investering waard zijn.

Simpel gezegd, niet-erkende wederverkopers leiden tot ontevreden klanten. Koop niet via veilingsites en andere leveranciers die niet officieel zijn goedgekeurd door iRobot. Hoewel het product eruit kan zien als een echt iRobot-product, valt het niet onder de officiële iRobot-garantie en kan het niet worden gerepareerd en onderhouden door iRobot. Het kan zelfs zo zijn dat u een nepproduct of beschadigd product koopt. Koop daarnaast ook geen onofficiële accessoires. Deze kunnen uw robot beschadigen en als dat gebeurt worden het accessoire en uw robot niet gerepareerd door iRobot.

iRobot investeert veel tijd en geld in ontwerp, productie en promotie en we beschermen onze producten en de bijbehorende auteursrechten. De geregistreerde handelsmerken van iRobot zijn beschermd onder Amerikaanse en internationale wetten en we behouden ons het recht voor om actie te ondernemen als onze juridische beschermde handelsmerken en producten worden geschonden. We houden het internet, inclusief veilingsites, in de gaten om onze intellectuele eigendomsrechten te beschermen. Onbevoegde wederverkoop, marketing en veiling van auteursrechtelijk beschermde iRobot-items is niet toegestaan en kan leiden tot aansprakelijkheidsstelling voor geleden schade en tot strafrechtelijke maatregelen.

De iRobot-producten zijn verkrijgbaar bij verschillende erkende nationale en internationale verkopers, online verkopers en onafhankelijke wederverkopers.

De modellen verschillen per verkoopkanaal.