Roomba® s9+ zelflegende robotstofzuiger met wifi-verbinding

Artikelnr. S955840 s955840
€ 1.499,00
3,3 out of 5 Customer Rating
Onze krachtigste robotstofzuiger met wifi-verbinding die stof en deeltjes opzuigt, zelfs in lastige hoeken van je huis. De beste Roomba voor huisdierhaar.
functie-pictogram
Maakt hoeken en randen schoon
functie-pictogram
Maakt vuil doelgericht schoon
functie-pictogram
Leert en brengt in kaart
functie-pictogram
Beschikt over 100% krachtiger zuigvermogen*
functie-pictogram
40% bredere* dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen
Roomba® s9+ zelflegende robotstofzuiger met wifi-verbinding
Artikelnr. S955840 s955840
€ 1.499,00
3,3 out of 5 Customer Rating
Gratis verzending voor alle bestellingen, inclusief robots, gemaakt met standaardverzendkosten. -
Gratis verzending voor alle bestellingen, inclusief robots, gemaakt met standaardverzendkosten.
Beschikbaarheid:
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschikbaarheid:
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Wat maakt de s9+ anders?
gedetailleerd en krachtig schoonmaken
Een grondige, zorgvuldige en krachtige schoonmaak
PerfectEdge®-technologie met geavanceerde sensoren, een speciaal ontworpen hoekborstel en 40% grotere* rubberen borstels voor alle vloertypen optimaliseren het schoonmaken diep in hoeken en langs randen. Het 3-staps schoonmaaksysteem biedt 100% meer zuigkracht* om vuil en huisdierharen los te maken en op te zuigen uit je tapijten. Geniet van een ongelooflijk schoon resultaat, zonder dat je er iets voor hoeft te doen.
Maakt vuile plekken schoon
Maakt vuile plekken schoon op het moment dat het gebeurt
Kruimels opzuigen is nu net zo eenvoudig als zeggen: "Roomba, maak schoon onder de keukentafel". Met een eenvoudig verzoek aan je spraakassistent** of via de iRobot Home-app kan de Roomba® s9+ robotstofzuiger het vuil meteen opruimen wanneer het ontstaat. Maak die plek meteen schoon en het is klaar. Deze intuïtieve ervaring is alleen mogelijk met iRobot.
**Werkt met apparaten die geschikt zijn voor Google Home en Alexa. Alexa en alle bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of haar gelieerde ondernemingen. Google is een handelsmerk van Google LLC.
CleanBase
Automatisch en zelfstandig leegmaken van de bak met een gesloten zaksysteem
Dankzij de Clean Base® automatische vuilafvoer waarmee de Roomba® s9+ robotstofzuiger automatisch zijn opvangbak leegt, heb je tot 60 dagen lang geen omkijken meer naar het stofzuigen. Afgesloten stofzakken vangen 99% van alle pollen en schimmels op. Stof blijft uit het zicht en je handen blijven schoon.

De s-serie nader bekeken

Wij maken professioneel schoon

Maakt vuilere plekken grondiger schoon.

Maakt vuilere plekken grondiger schoon.

Dankzij de Dirt Detect™-technologie van iRobot kan de Roomba® s9+ robotstofzuiger de vuilere plekken in je huis detecteren en ze grondiger schoonmaken.

1/4
De twee borstels blijven in contact met de vloer.

De twee borstels blijven in contact met de vloer.

In plaats van een enkele borstel te gebruiken, werkt de Roomba® s9+ robotstofzuiger met 40% grotere dubbele borstels die zich aanpassen aan alle vloertypen en voorkomen dat ze verstrikt raken met haar van huisdieren.

2/4
Loopt niet vast. Zorgt dat de klus wordt geklaard.

Loopt niet vast. Zorgt dat de klus wordt geklaard.

Dankzij een complete reeks geavanceerde sensoren kan deze robot onder en rond meubels en langs randen navigeren, terwijl afgronddetectie voorkomt dat hij van de trap valt.

3/4
Het perfecte schoonmaakteam.

Het perfecte schoonmaakteam.

Schrap stofzuigen en dweilen allebei maar van je takenlijstje. Dankzij de Imprint® Link-technologie kunnen jouw Roomba® s9+ robotstofzuiger en de Braava jet® m6 dweilrobot samenwerken om eerst te stofzuigen en vervolgens te dweilen. Deze perfecte volgorde zorgt voor een uitgebreide schoonmaak van je vloeren, zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen.

4/4

iRobot OS zorgt ervoor dat je robot meer kan

Maakt vuile plekken schoon op het moment dat het gebeurt zonder het hele huis te hoeven schoonmaken

Maakt vuile plekken schoon op het moment dat het gebeurt zonder het hele huis te hoeven schoonmaken

Snelle, onbedoelde rommel, zoals ontbijtkruimels, wordt eenvoudig met "Alexa, vertel Roomba om onder de keukentafel schoon te maken"** of via de iRobot Home-app. Door de slimme navigatie van de s9+ worden specifieke voorwerpen in je huis in kaart gebracht. Zo kun je de robot direct naar een gebied sturen wanneer daar wordt geknoeid.

**Alexa en alle bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of haar gelieerde ondernemingen. Google is een handelsmerk van Google LLC.

1/6
Maakt schoon wanneer en waar je dat wilt

Maakt schoon wanneer en waar je dat wilt

Alleen met iRobot beschik je over Imprint® Smart Mapping waarmee je kunt bepalen welke ruimten worden schoongemaakt en wanneer, en waarmee je meerdere kaarten kunt opslaan voor eenvoudiger schoonmaken op elke verdieping van je huis. Bovendien kunt je met de instelbare 'vermijdzones' en 'schoonmaakzones' precies aangeven welk gebied moet worden vermeden of schoongemaakt.

2/6
Maakt schoon zoals jij dat zou doen

Maakt schoon zoals jij dat zou doen

Op basis van jouw voorkeuren, gewoonten, huis en de seizoenen maakt de Roomba® s9+ gebruik van iRobot OS om persoonlijke schoonmaaksuggesties te doen, zoals vaker schoonmaken wanneer huisdieren hun haar verliezen of tijdens allergieseizoenen.

3/6
Voorzien van krachtige intelligentie

Voorzien van krachtige intelligentie

Voor een grondige, efficiënte schoonmaak leert de Roomba® s9+ robotstofzuiger de indeling van je huis om Smart Maps te creëren. Deze kaarten worden gebruikt om in nette banen schoon te maken en te onthouden waar de robot was gebleven toen de accu bijna leeg was. Met de functie Opladen en hervatten laadt hij zichzelf voldoende op om de taak af te maken en snel terug te keren naar de plek waar hij was gebleven.

4/6
Ingesteld op automatisch schoonmaken terwijl je er niet bent

Ingesteld op automatisch schoonmaken terwijl je er niet bent

Met iRobot OS kunt je ervoor kiezen om je robot zo in te stellen dat deze gaat schoonmaken wanneer je weggaat en stopt wanneer je thuiskomt. Je merkt dus alleen maar dat er is schoongemaakt, maar niets van het schoonmaken.

5/6
Schoonmaken geeft rust​

Schoonmaken geeft rust​

Met de Careful Drive-modus beweegt onze Roomba® s9+ robotstofzuiger met een betoverende soepelheid. De geavanceerde 3D-sensortechnologie detecteert obstakels* in realtime en beweegt er op een rustige manier omheen. Schoonmaken kan ontspannend zijn.​

*voorwerpen hoger dan 2,5 cm​​.

6/6

Wij geven om jou

Kwaliteit die blijft. Intelligentie die groeit.

Kwaliteit die blijft. Intelligentie die groeit.

Jouw robot wordt steeds slimmer dankzij voortdurende upgrades van de software, met de nieuwste technologie en baanbrekende functies, dankzij iRobot OS.

1/3
Houd je huis schoon en je gegevens veilig

Houd je huis schoon en je gegevens veilig

iRobot-klanten verwelkomen onze robots in hun huis en kunnen zo genieten van een veilige en effectieve schoonmaak. Ons respect voor je persoonlijke ruimte strekt zich uit van fysiek tot virtueel door alleen de hoogste standaarden voor gegevensbeveiliging te gebruiken: iRobot gebruikt altijd de hoogste standaarden voor gegevenscodering, ondersteund door onze belofte om je informatie veilig te houden. iRobot gebruikt de gegevens alleen om een betere ervaring te bieden en de robots van de gebruikers te helpen optimaal te presteren.

2/3
Ruim 30 jaar expertise en continue innovatie op het gebied van robotica

Ruim 30 jaar expertise en continue innovatie op het gebied van robotica

iRobot biedt ruim 30 jaar expertise en innovatie op het gebied van robotica en heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen huishoudrobots verkocht. De belofte van iRobot heeft geleid tot betrouwbaarheid en een responsieve service. Als je ooit hulp nodig hebt, maken wij het je gemakkelijk met speciaal opgeleide klantenservicemedewerkers die telefonisch of per e-mail beschikbaar zijn om je vragen te beantwoorden.

3/3
    Wat zit er in de doos:
  • 1 Roomba® s9+-robotstofzuiger
  • 1 Clean Base™-laadstation + Automatische vuilafvoer
  • 1 netsnoer
  • 2 vuilafvoerzakken
  • 1 extra filter
  • 1 extra hoekborstel

A. De krachtige zuigkracht van de Roomba® s9 robotstofzuiger wordt gecombineerd met PerfectEdge®-technologie voor een grondige schoonmaak. Met een uniek optimaal ontwerp voor hoeken en randen, geavanceerde sensoren en een hoekborstel die speciaal is ontworpen met 5 gebogen armen, pakt de robot vuil en resten grondig op in hoeken en langs wanden, waardoor deze in het pad van de robot worden geleid om te worden opgezogen. Het 3-staps schoonmaaksysteem maakt gebruik van dubbele rubberen borstels die zich direct aanpassen voor het grondig schoonmaken van tapijten en harde vloeren met 100% meer zuigkracht* om overal ingebed vuil, resten en huisdierharen te verwijderen. *Vergeleken met robotstofzuigers uit de Roomba® i-Serie

A. De Clean Base™ automatische vuilafvoer elimineert het stof en vuil dat vaak voorkomt bij het legen van stofzuigers. Met de Clean Base™ automatische vuilafvoer kan de Roomba s serie gemak naar een geheel nieuw niveau tillen – automatisch tot 60 dagen legen in de Clean Base, die ook dienst doet als oplaadstation voor de Roomba.

A. De Imprint™ Smart Mapping-technologie geeft de robot de mogelijkheid om jouw huis te verkennen, in kaart te brengen en zich daaraan aan te passen. De Roomba® s9+ verkent je vloerplan tijdens het schoonmaken en onthoudt deze kaart voor toekomstige schoonmaaktaken. Zo kan de robot de beste manier vinden om schoon te maken op basis van de ligging van elke kamer, de plaatsing van het meubilair, etc. Zodra de robot je ruimte heeft verkend en jij je kamers van een label hebt voorzien, kun je met Smart Map je Roomba ook aansturen voor het stofzuigen van een specifieke kamer, meerdere kamers of een gehele verdieping in je huis, allemaal vanuit de iRobot Home-app.

A. Roomba® s9+ maakt een kaart van het gebied wanneer er een nieuwe schoonmaakbeurt wordt gestart. Nadat dezelfde ruimte een paar keer is schoongemaakt, produceert de robot een Smart Map die je kunt aanpassen in de iRobot Home-app. Je kunt kamers naar wens samenvoegen, splitsen en labelen. Daarna kunt je zelfs een planning opstellen zodat de Roomba® s-serie bepaalde kamers op bepaalde dagen op bepaalde tijden schoonmaakt, of een hele verdieping van je huis op de door jouw uitgekozen dagen.

Waarom kopen via iRobot.nl
 
Gratis verzending vanaf €50
 
Niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen
 
2 jaar beperkte garantie
 
Attente klantenservice

Blijf op de hoogte

Voer je e-mailadres in om op de hoogte te blijven over dit product

Door hier te klikken en je in te schrijven ga je akkoord met het