Ontworpen met uw huisdieren in gedachten. 

Verhaart uw huisdier erg? Roomba® e5 kan het aan. Katten die kattenbakkorrels door het hele huis meenemen? De e5 is slim genoeg om de korrels te vinden en volledig op te zuigen. Het geavanceerde filtersysteem vangt 99% schimmel, pollen, huisstofmijt en honden- en kattenallergenen, om huidschilfers uit uw leven te houden. Zelfs de dubbele multi-oppervlak rubberborstels zijn gemaakt met het haar van huisdieren in gedachten: in tegenstelling tot borstelharen zullen ze niet verstrikt raken in het haar. Onze robots zitten boordevol functies voor tapijten tot harde vloeren die het opruimen van de troep van uw huisdieren eenvoudig maken, zodat u meer tijd kunt doorbrengen met uw harige vrienden en minder tijd kwijt bent met het opruimen van hun viezigheid.


  • Een hoogwaardig 3-fasenreinigingssysteem maakt gebruik van dubbele multi-oppervlak rubberborstels, Power-Lifting Suction en een speciale Edge-Sweeping Brush om huisdierharen in tapijten en op harde vloeren te reinigen.
  • Dubbele multi-oppervlak rubberborstels zijn gemaakt met het haar van huisdieren in gedachten: in tegenstelling tot borstelharen zullen ze niet verstrikt raken in het haar.
  • Huisdieren nemen vuil mee naar binnen? De Roomba® e5 gebruikt Dirt Detect™-technologie om het vuil te vinden en op te zuigen.
  • Het geavanceerde filtersysteem vangt 99% schimmel, pollen, huisstofmijt en honden- en kattenallergenen, om huidschilfers uit uw leven te houden.
  • Dual-modus Virtual Wall™-barrières houden de Roomba® e5 uit de buurt van de water- en voerbakken van uw huisdier.

 


Krachtige prestaties, krachtig schoonmaken

  • Premium 3-staps schoonmaaksysteem verwijdert het vuil en de haren die u ziet. En de allergenen en stofdeeltjes die u niet ziet.
  • Een krachtig zuigsysteem met vijf keer zoveel zuigkracht* voor betere schoonmaakprestaties. *Vergeleken met Roomba® 600 AeroVac™.
  • In plaats van borstelharen die krom trekken en vuil kunnen missen, houden onze dubbele borstels voor alle vloertypen nauw contact met verschillende vloeroppervlakken zoals hout en tapijt.

 

Roomba® e5 Stofzuigrobot
€ 499,99 Koop nu

Maak kennis met de rest van de Roomba®-familie van robotstofzuigers

Meer informatie