Investeren in robotica en robotproducten om betere robots te maken


iRobot wil betere robots maken die zich steeds intelligenter door onze wereld bewegen, zelfstandiger taken uitvoeren, prettiger samenwerken met de mensen voor wie ze die taken uitvoeren en fysiek effectiever reageren op hun omgeving. Als toonaangevend internationaal bedrijf dat consumentenrobotica produceert, ontwikkelt iRobot superieure technologieën op het gebied van het in kaart brengen van ruimtes en navigatie, interactie tussen mens en robot en fysieke oplossingen.

Digitale kaartIn kaart brengen en navigatie

iRobot richt zich op de ontwikkeling van karterings- en navigatietechnologieën om robots slimmer en gebruiksvriendelijker te maken en om een zinvolle ruimtelijke context te bieden aan het bredere ecosysteem van met internet verbonden apparaten voor in huis.
De door robots opgebouwde en bijgehouden kaarten van een huis vormen de kern van onze langetermijnstrategie. Kaarten bieden een belangrijke ruimtelijke context omdat hierop de fysieke ruimte van het huis is vastgelegd. Dankzij kaarten beschikken robots over de informatie die ze nodig hebben om doelgericht te kunnen navigeren door hun omgeving en zinvolle taken uit te voeren.

Telefoonscherm iRobot®-appGebruikerservaring en digitale functies

Bij iRobot investeren we veel in de ontwikkeling van interfaces voor onze robots om ervoor te zorgen dat onze klanten op een handige en plezierige manier kunnen communiceren met onze producten.
De interactie tussen onze klanten en onze producten zal steeds verder worden uitgebreid en verbeterd omdat onze robots met internet worden verbonden en worden geïntegreerd met apparaten in huis en met andere cloudresources en -services.

Fysieke oplossingen

iRobot is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van robotoplossingen die toonaangevende prestaties leveren als het gaat om het uitvoeren van taken en het vervullen van wensen van onze klanten.
Uit het oogpunt van onze klanten is de kernwaarde van onze robots het vermogen om op een efficiënte en effectieve manier een belangrijke huishoudtaak uit te voeren. iRobot biedt de beste oplossingen op de markt voor het uitvoeren van fysieke taken, of het nu gaat om stofzuigen, dweilen of een andere schoonmaaktaak. onderkant irobot roomba 

Het SLIMME huis - een ecosysteem van samenwerkende robots

Stelt u zich eens een huis voor dat zichzelf onderhoudt en steeds op magische wijze precies de juiste taak uitvoert om te zorgen dat de behoeften van de bewoners van het huis worden vervuld. Dit slimme huis zal worden gebouwd op basis van een ecosysteem van gecoördineerde, met internet en met elkaar verbonden robots, sensoren en apparaten die de bewoners van het huis een hoge levenskwaliteit bieden door naadloos te reageren op hun behoeften in het dagelijkse leven – van comfort en gemak tot beveiliging en efficiëntie. iRobot werkt aan de opbouw van een ecosysteem van robots en data om het slimme huis mogelijk te maken. Slim huis