Uw hulp in en om het huis

iRobot, een toonaangevend internationaal roboticabedrijf, ontwerp en bouwt robots die mensen kunnen helpen om meer te doen, zowel binnen- als buitenshuis.

In miljoenen huishoudens over de hele wereld zijn producten van iRobot, waaronder de bekroonde Roomba™ stofzuigrobot en de Braava™ familie van dweilrobots, dagelijks hard aan het werk om mensen te helpen meer gedaan te krijgen.

Technologische expertise

We leggen ons toe op het bevorderen van uitvindingen, ontdekkingen en technologische verkenningen bij ons streven naar het ontwikkelen van praktische en waardevolle robotproducten voor in huis.

iRobot loopt voorop bij het ontwikkelen van technologieën op het gebied van kartering en navigatie, interactie tussen mens en robot en fysieke oplossingen. We willen een ecosysteem van robots en data ontwikkelen om het 'slimme huis' mogelijk te maken. Dat doen we via interne initiatieven, maar ook door het opbouwen van strategische externe partnerschappen.

Mondiaal leiderschap

Al meer dan 25 jaar speelt iRobot wereldwijd een voortrekkersrol op het gebied van robotica en consumentenproducten. Het bedrijf heeft wereldwijd al meer dan 15 miljoen robots verkocht. De directie en het managementteam van iRobot hanteren een strategie van groei, innovatie en kapitaaltoewijzing die gericht is op het maximaliseren van de aandeelhouderswaarde.

Foto's van de Chairman of the Board, Chief Executive Officer en Director Colin M. Angle, Executive Vice President, Chief Financial Officer, Treasurer en Principal Accounting Officer Alison Dean, Chief Operating Officer Christian Cerda, Executive Vice President, Chief Legal Officer Glen D. Weinstein, Executive Vice President, Human Resources en Corporate Communications Russell J. Campanello en Senior Vice President, Engineering Tim Saeger.

Aandelen iRobot worden verhandeld op de NASDAQ onder de naam IRBT.

Onze geschiedenis

iRobot is opgericht in 1990 door robotdeskundigen van het Massachusetts Institute of Technology met als doel robots te ontwikkelen die praktische taken kunnen uitvoeren in het dagelijks leven. Vandaag de dag is iRobot een toonaangevende internationale onderneming die consumentenrobots bouwt.